Napellenző

Az árnyékolástechnikán belül a napellenzők a legklasszikusabb, leglátványosabb és egyben legtekintélyesebb termékeknek számítanak.  A napellenzők nem csupán kellemes hangulatot teremtenek, hanem védelmet is biztosítanak a tűző napsugarakkal és az időjárási viszontagságokkal szemben.

A napellenzők gyártásához használt kiváló minőségű ponyváknak magas UV szűrő és speciális vízlepergető képességeik vannak.  Mindemellett a napellenzővel történő árnyékolás előnye, hogy nem csak a balkonok, erkélyek, teraszok lefedett részét védi a tűző naptól, hanem az ingatlanuk belső részét is. Ezért otthonunk hűvös marad még a legmelegebb nyári napon is!

Mit érdemes tudni a napellenzőkről és milyen előnyökkel jár a használatuk?

A napellenző, nem csak esztétikus, de emel az ingatlan értékén is. Egy szép napellenző a terasz, vagy erkély dísze lehet. Különböző típusainak köszönhetően teljesen az ügyfél igényeire szabhatóak. Az általunk forgalmazott napellenzők kiváló minőségüknek és színvonalas kivitelezésüknek köszönhetően ár/érték arányban a legjobbak a piacon.

Ha valami igazán egyedi és komfortos megoldást szeretne, akkor a napellenzőkben nem fog csalódni!

Rögzítheti oldalfalra, mennyezetre, szarufára, és tartószerkezetekre is. A hosszú élettartam garantált, ne hagyja ki legjobb ajánlatainkat! Tekintse meg napellenző katalógusunkat és az elérhető színmintákat!

Milyen típusú napellenzők találhatóak meg a kínálatunk között?

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a napellenzővel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a napellenzőkkel kapcsolatban!

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.


4400. Nyíregyháza, Bujtos u. 27/B

Bemutató termünk

4400. Nyíregyháza, Debreceni út 106/B.

+36 30 935 5577

info@nyirfaarnyek.hu


Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése


Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.