Redőnykapu

A szállítmányozás és raktározás területén leggyakrabban redőnykapukat alkalmaznak. Ezen kívül a redőnykapukat abban az esetben is alkalmazzuk, amikor a szekcionált garázskapuk sínrendszere nem fér el, vagy akadályt képezne a garázsban. Ezért fontos, hogy a redőnykapuk kellően strapabíróak és masszívak legyenek, ugyanakkor könnyen mozgathatóak. A folyamatos árumozgás és közlekedés megköveteli a biztonságos és hatékony működést. Az akadálymentes működésnek köszönhetően könnyebben elkerülhetőek a fennakadások és a balesetek.

Milyen anyagból készülhet egy redőnykapu?

Az általunk forgalmazott redőnykapuk fajtái készülhetnek alumíniumból illetve acélból. Kiváló minőségűek, melyre nem véletlenül vállalunk hosszú távú garanciát. Fontos megemlíteni, hogy a redőnykapuk szinte semmi helyet nem foglalnak el a nyílás fölött. Ez lehetővé teszi, hogy a nagyobb járművek is biztonsággal közlekedhessenek alatta.

Mennyire képesek a redőnykapuk igazodni az egyedi elvárásokhoz?

Minden esetben a megrendelőink igényeinek megfelelően járunk el a redőnykapuk kiépítésekor is. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a végeredménnyel, és később is minket keressenek fel. Célunk, hogy partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, ami a hatékony kommunikáción és bizalmon alapszik.

Egyedi megrendelésével kapcsolatban egyedi árajánlatot készítünk! Legfőbb alapelvünk a bizalom, mellyel nem csupán termékeink iránt él, hanem irántunk is. Csináltassa velünk bátran redőnykapuját, ha számít Önnek a szakértelem és a gyors munkavégzés.

Milyen típusú redőnykapuk találhatóak meg a kínálatunk között?

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a redőnykapuval kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzelt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!

Redőnykapu

Redőnykapu

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.


4400. Nyíregyháza, Bujtos u. 27/B

Bemutató termünk

4400. Nyíregyháza, Debreceni út 106/B.

+36 30 935 5577

info@nyirfaarnyek.hu


Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése


Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.