Redőny

Napjainkban a redőny az egyik legkeresettebb és legkedveltebb árnyékolónak számít. Népszerűségét annak köszönheti, hogy nem csak árnyékoló feladatot lát el, hanem emellett számos más hasznos funkciót is. A redőnyöknek kiváló hang és hőszigetelő képességük van, de mindemellett megvédik ingatlanát az időjárási viszontagságoktól, illetve az illetéktelen behatolóktól.  Egy kiváló minőségű redőny garantáltan időtálló, ezért ingatlana értékét is nagyban növeli.

Milyen redőny típusok találhatóak meg a kínálatunk között?

A vakolhatós redőnyöket olyan épületek nyílászáróinak redőnyözésére lehet felhasználni, ahol már az építkezés alatt szakszerűen kialakították a redőnytok helyét. A vakolhatós redőny lehet műanyag, vagy akár alumínium is. A valkolhatós redőny előnye, hogy a tok eltüntetésévél az ingatlan homlokzata egységes látvány fog biztosítani. A szervizelés a vakolhatós redőny alsófelén kialakított szerviz fedél leszerelésével javítható.

A külső tokos redőny utólag is kivitelezhető a nyílászárókra. A redőny doboza készülhet alumíniumból, vagy rozsdaálló lemezből. A külső tokos redőnyök egyik előnye, hogy utólag bármilyen befelé nyíló, vagy fix ajtó, ablak elé felszerelhető. További előnyük, hogy az ablak megbontása nélkül szerelhetők fel, ám arra számítani kell, hogy a redőnyszekrény felül, a vezetősínek pedig oldalt némileg leszűkíthetik a nyílás szabad méreteit.

A felépített redőnyök minden esetben jól szigetelt műanyag házban helyezkednek el. A felépített redőny jellemzője, hogy kiválóan magas a hőszigetelő képessége és a zajtalan működése. Nevéből is adódik, hogy az újonnan beépített nyílászárók tetején helyezkedik el. Utólagos felszerelése nem lehetséges. Új építésű vagy régi kapcsolt gerébtokos redőnyszekrényes nyílászáró csere alkalmával használható. Előny a láthatatlan redőnyszekrény a kitűnő működés. Amennyiben nem szeretné látni a redőnyszekrényt úgy ez a legjobb megoldás. Műanyag és alumínium kivitelben is elérhető akár szúnyoghálóval kombinálva.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a redőny termékeinkkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.


4400. Nyíregyháza, Bujtos u. 27/B

Bemutató termünk

4400. Nyíregyháza, Debreceni út 106/B.

+36 30 935 5577

info@nyirfaarnyek.hu


Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése


Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.