A régi, rossz hang és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező faredőnyök fa tokszerkezetének korszerű, nagyon jó légzáró és kiváló hang és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező utódja a belső tokos redőny műanyagból készült tokszerkezete.

A fa redőnytokkal egybeépített nyílászárók cseréje sem jelent problémát, mert a helyére minden különösebb gond nélkül beépíthető a kiváló lég, hang és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező új műanyag tokszerkezetű belső tokos redőny. A belső tokos redőnyök, az új építésű lakások esetében is tökéletes redőnyrendszert alkot, fontos, hogy már a tervezésnél figyelembe legyen véve a redőnytok szerkezetének helyigénye. A redőnyök hungarocell szigetelésű tokszerkezete és kefebetétes lábszerkezete műanyagból készül.

A belső tokos redőnyökből készülhet műanyag és hőszigetelt alumínium redőny is. A redőnytok szerviznyílása, hasonlóan a régi fatokos redőnyökéhez, a lakásban, a nyílászáró felett található. A belső tokos redőnyök könnyen felszerelhetők a fa, műanyag vagy alumínium nyílászárókra is. A belső tokos redőny szerelése csak a nyílászárókkal együtt történhet!

A műanyag redőnyök kézi, míg az alumínium redőnyök kézi vagy motoros mozgatásúak is lehetnek.

A teljes galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.


4400. Nyíregyháza, Bujtos u. 27/B

Bemutató termünk

4400. Nyíregyháza, Debreceni út 106/B.

+36 30 935 5577

info@nyirfaarnyek.hu


Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése


Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.