Sávroló

sávroló napjainkban igazán közkedvelt. Népszerűségét a kivételesen egyedi kialakításának köszönheti. A sávroló jellegzetességét a textil felületén lévő sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakozása nyújtja, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot. Ha úgy szeretné, akár teljesen be is tekerheti a textilt a tokba.

Miért érdemes sávrolót választani?

Használjuk ki a sávrolók minden előnyét, az összes árnyékolási funkciót ellátja, helyettesíti a szalagfüggönyt. Modern, egyedi és valóban praktikus és komfortos!

Színes, különböző textúrájú sávroló kollekcióinkat modern stílusú lakásokba, irodákba ajánljuk. A működtetése lehet kézi golyós gyöngylánccal vagy motoros fali kapcsolóval illetve rádiós távirányítóval, amely programozható és egyszerre több sávrolót is lehet vele mozgatni.

A sávroló teljes fényzárást nem biztosít, de a kíváncsi tekintetektől kitűnően véd. A sávroló tökéletes megoldás lakások, szállodák, irodák esztétikus árnyékolására.

Milyen típusú sávrolók találhatóak meg a kínálatunk között?

Kinek ajánljuk a sávrolót?

Amennyiben bármilyen kérdése van a sávrolóval kapcsolatba, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják, minden felmerül kérdését a sávrolókkal kapcsolatban!

ROLETTA TÍPUSAI

Previous slide
Next slide

Mini - Mini tokozott

Ajánlott függőleges síkú, nagyobb felületek árnyékolására. Bárhol megállítható.
A tok és az alsó záró alaphelyzetben fehér (RAL 9016), amely (többlet ár ellenében) tetszőleges RAL színre festhető.

Design

Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is.

150 különböző textil mintából választhatja ki a megfelelő színt, melyet minden terméknél egyedileg válogattunk össze.

Maxi - Maxi tokozott

Ajánlott függőleges síkú, nagyobb felületek árnyékolására. Bárhol megállítható.
A tok és az alsó záró alaphelyzetben fehér (RAL 9016), amely (többlet ár ellenében) tetszőleges RAL színre festhető.

REFERENCIÁINK

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.

Bemutatóterem

Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése