Szalagfüggöny

szalagfüggöny minden idők egyik legközkedveltebb árnyékolási technikája. Tökéletes választás azoknak, akik gyors, dekoratív, komfortos, és költséghatékony módon szeretnének gondoskodni otthonuk, vagy irodájuk és egyéb ingatlanuk árnyékolásáról.

Mit érdemes tudni a szalagfüggönyről?

A szalagfüggöny a lamellás belső árnyékolók közé tartozik. A lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat az adott helyiségben.

A lamellák széles színválasztékának köszönhetően, otthonában is élvezheti a szalagfüggöny által teremtett hangulatos fény-árnyékot. Az irodák vagy nedves, párás kereskedelmi helyiségek (cukrászdák, konyhák) belső munkaterületeinek árnyékolására a fényzáró PVC alapú szalagfüggönyök alkalmazását ajánljuk. A szalagfüggöny kínálatunk között széles anyag és típus választék közül válogathat egészen a minimalistától a luxus termékekig.

Hogyan lehet kivitelezni a szalagfüggönyt?

A szalagfüggöny karnisait legtöbb esetben a mennyezetre vagy az oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre. A háromszög alakú nyílászárók esetében a karnist úgy kell elhelyeznünk, hogy az a padló vonalához képest egy adott szöget zárjon be. A ferde síkban elhelyezkedő karnisok tökéletesen exkluzív megjelenést biztosítanak otthonának.

Ezért érdemes szalagfüggöny választania:

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szalagfüggönnyel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és gyakorlott kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!

REFERENCIÁINK

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.

Bemutatóterem

Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése