Okos otthon, okos árnyékolás

Fedezze fel a kényelem új jelentését

Okosotthon megoldásunkkal bárhonnan, bármikor könnyedén vezérelheti lakása árnyékolóit. Előre beállított időzítésekkel, vagy akár távirányítóként használva telefonjáról vezérelheti a redőnyöket, rolókat, reluxákat, zsaluziákat.

A most 50 éves Somfy okos otthon vezérléshez cégünk a Nyírfa Árnyék Kft. a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő anyagokat társítja, legyen szó akár redőnyről, akár textil rolókról. A kül-és beltéri árnyékolók változatos színviláguknak köszönhetően tökéletesen illeszkedhetnek otthonához. Anyaguk a technikai újításoknak és a szakszerű beépítések köszönhetően erős és vízálló, tökéletes látási viszonyokat teremt és UV védelmet biztosít.

Nyírfa Árnyékolás Somfy okosotthon vezérlésselMaradjon kapcsolatban otthonával.

A technológia igazodik az Ön igényeihez. Az érzékelőknek köszönhetően nyáron a redőnyök napközben automatikusan lehúzódnak, így elkerülhető a szobák túlmelegedése. Otthona berendezéseit okostelefon, tablet, számítógép, vagy a központi távirányító segítségével könnyedén vezérelheti. A rendszer használatát gyerekjáték megtanulni!

Az okosotthon megoldásokhoz kapcsolódó termékeket francia tervezők álmodták meg a Somfy fejlesztési központjában, ahol mintegy 400 mérnök dolgozik. A berendezéseket szélsőséges körülmények között teszteljük, hogy azok megbízhatóan és hibátlanul működjenek.

Hogyan teszi egy automatizált rendszer sokkal komfortosabbá otthonát?

  • Redőnyeit, árnyékolóit, kapuját egyetlen gombnyomással mozgathatja okos eszközeiről. Nincs felesleges járkálás, keresgélés.
  • Háztartási berendezéseit és lámpáit is egy mozdulattal vezérelheti. Egyszerűen, praktikusan.
  • Az automata rendszert és időzítő a napi rutin feladatok végrehajtásában lesz segítségére. Az automatikusan működő rendszer képes figyelni a napállást, a hőmérsékletet, beállítja a komfortos közeget, így megadja Önnek a szabadságot otthonában, hogy azt csináljon, amivel szívesen tölt időt.
  • Hozzon létre “forgatókönyveket” és otthona egy gombnyomásra gondoskodik a megfelelő környezetről...

A Somfy intelligens otthon rendszere egyszerűsíti az életet otthonában, időt spórol Önnek és megadja a lehetőséget, hogy az igazán fontos dolgokra figyelhessen. Az otthonautomatizálás segítségére lesz.

Munkatársaink 25 év szakértelmével segítenek a megbízható és optimális rendszer szakszerű kialakításában.