Zsaluzia

Napjainkban az egyik legnagyobb teret a zsaluzia hódítja magának, mint árnyékolási technika. Népszerűségét annak köszönhető, hogy részben esztétikus látvány nyújt, és egyedi megjelenése érdekessé teszi. Másrészről pedig annak köszönhető, hogy szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozása megoldható. Ha a cél egy nagy felületű nyílászáró árnyékolása, akkor a zsaluzia tökéletes megoldásként szolgál. Különlegesen modern és elragadó megjelenést kölcsönöz, középületeknek, irodaházaknak, ipari épületeknek, vagy akár családi házak számára is.

Milyen működési elve van a zsaluziának?

A zsaluziánál a lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét.  Ha a lamellák zárt állapotba kerülnek, akkor a nyílászáró és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami jobb szigetelést és védelmet biztosít. A legmagasabb szintű kényelem érdekében a zsaluzia motoros működtetése is megoldható. A rendszerek irányítása az egyszerű kapcsolós kiviteltől a szél-fényvezérléssel ellátott, távirányítós kivitelig terjedhet.

Elegancia, modern megjelentés és kifogástalan minőség – Ez a zsaluzia!

A zsaluzia hosszú távú élettartamát és problémamentes működését a kiváló minőségű, kopásálló alkatrészek garantálják. A lamellák lakkozásának köszönhetően jól tűri az időjárás viszontagságait és tovább tartja meg eredeti színeit.

Mikor érdemes a zsaluziát választani?

  • ha az épület esztétikájához és megjelenéséhez ez illeszkedik
  • ha hőszigetelt vakolható tokos megoldás az igény
  • olyan helyiségek elé, ahol a fény finom szabályzása szükséges
  • ha nagy felületű nyílászáróról van szó

Milyen típusú zsaluziák találhatóak meg a kínálatunk között?

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a zsaluziával kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a zsaluziával kapcsolatban!

ZsaluziaZsaluzia

Zsaluzia

Zsaluzia

A teljes galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.


4400. Nyíregyháza, Bujtos u. 27/B

Bemutató termünk

4400. Nyíregyháza, Debreceni út 106/B.

+36 30 935 5577

info@nyirfaarnyek.hu


Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése


Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.