Szúnyogháló

Az árnyékolástechnika segítségével nem csak a fénytől, vagy a hőtől védhetjük otthonunkat, hanem a rovarok ellen is. Erre a védelemre a szúnyogháló a legjobb megoldás. Kiváló minőségű termék kínálatunk között, biztosan megtalálja mindenki a számára legmegfelelőbbet!

A nyári estéken nincs is jobb, mint átszellőztetni a lakást. A friss levegővel együtt azonban minden más hívatlan vendég is betér az otthonunkba. A nem kívánt rovarok, és szúnyogok ellen tökéletes megoldásként szolgál a szúnyogháló. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően ma már számtalan típusú szúnyogháló áll a rendelkezésünkre. A professzionális felhasználástól egészen az egyszeri használatra alkalmas szúnyoghálók megtalálhatóak.

Az utóbbival a boltok polcain sorakozva találhatunk, amelyek költségben kedvezőbbek, de minőségben nem szolgálják ki hosszútávon a vásárlói igényeket!

Az általunk forgalmazott szúnyogháló típusuk garantáltan magas minőségűek, amelyek minden időjárási viszontagságnak ellenállnak.

Milyen típusú szúnyoghálók találhatóak meg a kínálatunk között?

Ha jól belegondolunk és hazánk éghajlatát is figyelembe vesszük, akkor érdemes olyan szúnyoghálóba invesztálni, mely hosszú távú megoldást jelent a hívatlan vendégek ellen. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetőek ma már ez nem lehetetlen. Ár érték arányban igazán kedvező szúnyogháló megoldásokat tudunk találni, melyek kiváló minőségüknek köszönhetően garantáltan időtállóak.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szúnyoghálóval kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.


4400. Nyíregyháza, Bujtos u. 27/B

Bemutató termünk

4400. Nyíregyháza, Debreceni út 106/B.

+36 30 935 5577

info@nyirfaarnyek.hu


Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése


Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.