Roletta

A roletta az egyik legrégebben alkalmazott árnyékolástechnikai eszköz. Az évek során az esztétikai megjelenésében és működési szempontjából rengeteg változáson esett át. Éppen ezért nyugodtan mondhatjuk, hogy a roletták képesek lépést tartani a fejlődéssel és sosem mennek ki a divatból. A rengeteg variációjuknak és sokszínűségüknek köszönhetően napjainkban is igen kedvelt árnyékolási eszköznek számítanak.

Mit érdemes tudni a rolettáról?

A roletta az egyik legnépszerűbb textilárnyékoló, tokozott vagy tokozatlan kivitelben, gyöngyláncos vagy rugós mechanizmussal, motoros működtetéssel is rendelhető. Anyagát tekintve megkülönböztetünk fényzáró, fényáteresztő, alumínium pigmentált, naphálós, reflexiós textil rolettát. A textília típusának kiválasztása a roletta funkciójának megfelelően kell, hogy történjen.

Az esztétikai követelményeket a széleskörű színválaszték biztosítja. A roletta elsősorban belső téri árnyékoló, ezért a napháló kivételével a textíliák kizárólag belső téri felhasználásra alkalmasak. A textíliák alapanyaga általában polyészter, különböző felületkezelő anyaggal ellátva.

Miért megfelelő árnyékoló a roletta?

  • mert nagyon dekoratív a különleges és változatos textileknek köszönhetően
  • mert véd a kíváncsi tekintetek ellen
  • mert megvédi berendezési tárgyait a káros UV sugárzástól
  • mert csökkenti a helység átmelegedését

Milyen típusú roletták találhatóak meg a kínálatunk között?

Amennyiben bármilyen kérdése van a rolettákkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bátran! Tapasztalt és jól képzett kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a rolettákkal kapcsolatban!

A teljes galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!

NYÍRFA ÁRNYÉK Kft.


4400. Nyíregyháza, Bujtos u. 27/B

Bemutató termünk

4400. Nyíregyháza, Debreceni út 106/B.

+36 30 935 5577

info@nyirfaarnyek.hu


Cégadatok

Adószám: 25715048-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-083682

Tájékoztatás kérése


Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.